По проект УСПЕХ подготвяме презентация за Берлин

DSCN6667

Започваме заниманието по проект УСПЕХ с довършване на идеите за контретна поезия. Един плакат, които ще бъде част от изложбата по време на представителната ни изява на 10 юни 2013. Вече сме отправили покана към 8 клас с изучаване на немски език в ПМГ „Акад. Сергей Корольов“  и 7 клас в Пето СОУ „Г. Измирлиев“ – Благоевград. С първите – за да премерим сили в областта на немския език, а вторите – за да им покажем предимствата на немския език.

Konkrete Poesie

Постерът „Конкретна поезия“ е сътворен с майсторство от членове на Клуб „Интерактивни предложения“ по проект УСПЕХ.

15.04.13

Иван с интерес наблюдава творческата работа по проекта, а след малко се включва активно, както всички други участници в клуба.

Катерина,проект

Евроклубът с френски език по проект Успех имат своя Ерик, който се грижеше за управлението на презентацията в мултимедийната зала. Да, учениците от другия клуб са вече 4-5 години в гимназията, а ние едва първа. Но ние също имаме претенденти за „ролята на Ерик“. Катерина умело пуска звуковите и видео файлове, когато Цветан се заеме с друга дейност.

Projekt,15.04.13

Методи е също един от претендентите за ръководната техническа роля – той с удоволствие координира разпределението на информацията за Берлин.

Германия,проект

И в нашата преобладаващо мъжка група – специална благодарност на четирите момичета /Катерина, Любка, Соня и Ралица/ за  умението да увличат за работа в група.

Клуб,15.04.13